Upplevelsepresent – ge en upplevelse som gåva

Standupkortet kan användas vid väldigt många tillfällen när du vill ge en upplevelse som gåva i stället för blommor eller choklad. Standupkortet ger mottagaren att själv bestämma om när och med vilka som mottagaren vill ha upplevelsen hos utvald standupklubb. Standupkortet kan beställas av både företag och privatpersoner som vill glädja medarbetare, kunder, vänner och familj.Var gäller Standupkortet?

Standupkortet ger dig och fyra vänner fri entré vid ett tillfälle på valfri standup comedy show i regi av Stockholm Comedy Club som anordnar arrangemang och event hos Södra Sällskapet i gemytlig restaurang i centrala Stockholm. Läs mer på www.stockholmcomedyclub.com.

När passar standupkortet som upplevelsepresent?

Vid alla tillfällen där mottagaren ska glädjas passar nya casino standupkortet som en upplevelsepresent. Det kan vara i samband med att företaget har ett 25-årsjubileum, som en julgåva och tillfällen då företaget vill uppvakta sina medarbetare och kunder med en prisvärd present. Fördelen med Standupkortet med fem biljetter är att större delen är avdragsgill kostnad för företaget (läs om avdragsregler på www.skatteverket.se).

Välkommen att göra din beställning av standupkort!